Terugblik lessenserie diepzee

Daar is hij dan! Ons laatste berichtje over de lessenserie..

Aan het einde van deze lessenserie kunnen wij terugkijken op een geslaagd leerproces waarin wij als zowel de kinderen veel geleerd hebben. We denken dat we de kinderen veel geleerd hebben op het gebied van de diepzee. We hadden meer kunnen halen uit het overbrengen van de OOL-didactiek maar dat is iets waar we de volgende keer aan kunnen werken.

Het evalueren en schrijven van het onderzoek is moeilijk op gang gekomen. Echter ging het schrijven van het onderzoek uiteindelijk best wel gemakkelijk. We hadden goed in ons hoofd wat we wilden schrijven, hierdoor hebben we hopelijk een goed stuk op papier kunnen krijgen.

Het maken van de lessenserie was lastig. We zijn niet gewend om met de didactiek te werken waardoor het moeilijk was om lessen te bedenken volgens de didactiek van Onderzoekend en Ontwerpend leren. Het was niet heel moeilijk om lessen te bedenken, maar wel om deze volgens de passende didactiek te geven. De lessen waren vaak qua klassenmanagement misschien niet optimaal maar al met al denken wij dat we de kinderen wel veel geleerd hebben.

Bedankt voor het lezen!

Joost en Jimmy

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: