Emoties in multimedia, evaluatie: de resultaten.

Voor de laatste les in de lessenserie stond alleen nog het testen van de criteria in het evaluatie-instrument. Leerlingen konden nu hun expertise testen aan de hand van de eigen gevonden herkenningscriteria. De leerlingen waren hier ook erg enthousiast over, omdat ze overtuigt waren dat ze nu emoties beter konden herkennen. Wij boden ze de kans dit zelf te onderzoeken.

Vooraf gaven we ze nog even een overzicht van de acht gevonden criteria die ze konden gebruiken tijdens het maken van de toets. Wij merkten dat de leerlingen deze afname van het evaluatie-instrument serieuzer namen dan het vooronderzoek. Leuk om te zien dat de leerlingen zo graag wilden presteren met de gevonden criteria. Opvallend aan de resultaten was dat groep 4 bijna overal het beste presteerde. Groep 5 deed het wel steeds beter dan groep 3, maar groep 4 stak overal boven uit. Dit is ook te zien in onderstaande grafiek.

Resultaat

Na de afname bedankten we de leerlingen voor een leuke en goed verlopen lessenserie. We lieten weten blij te zijn met deze leerlingen een viertal lessen gedaan te mogen hebben.

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: